powered by ParkVia Logo
Кошница £0.00
- Fast track
Насока: Поаѓање
Датум:
Време:
Вашите тарифи:
Возрасни: Возрасни патници:
Деца: Деца патници:
- Fast track
Насока: Враќање од
Датум:
Време:
Вашите тарифи:
Возрасни: Возрасни патници:
Деца: Деца патници:
- Салон
Насока: Поаѓање
Датум:
Време:
Вашите тарифи:
Возрасни: Возрасни патници:
Деца: Деца патници:
- Салон
Насока: Враќање од
Датум:
Време:
Вашите тарифи:
Возрасни: Возрасни патници:
Деца: Деца патници:
Одберете ги најважните работи за патувањето!
Возрасни
Деца

Купете дополнителни аеродромски услуги онлајн!

Прескокнете ги редовите со Fast Track и опуштете се во стил во некој од аеродромските салони

Во партнерство со ParkVia Logo

Нашите Fast Track пропусници Ви даваат пристап до посебна лента која води директно до безбедносната проверка.
Можете да резервирате Безбедносна Fast Track пропусница до 1 час пред поаѓањето.
Скратете го времето на чекање, а не нервите, и стигнете побрзо до салонот за поаѓање.

Додајте Fast Track

There are no results for this search. Please try again later.

Додајте салон

There are no results for this search. Please try again later.
На оваа страница се наоѓа последниот чекор. Пополнете ги бараните податоци, со што ќе биде комплетна Вашата резервација. Тоа би требало да Ви одземе само неколку минути.

Вашите детали

Одредби и Услови

Terms & Conditions (ParkVia) Terms & Conditions (Operators)
By clicking Pay Now I agree to the Terms & Conditions

Checkout